MENU CLOSE

Pikene på Broen er vertskap og samarbeidspartner for DKS-LAB / Kulturtanken

Pikene på Broen har gledelige nyheter å meddele!

Vi er stolte og glade for å kunne være samarbeidspartner og vertskap for det nye landsdekkende tiltaket DKS-LAB hos Kulturtanken!

DKS-LAB er et nasjonalt kollektivt løft for det visuelle kunsttilbudet til barn og unge, som skal knytte kunstnere, kunsthåndverkere, designere, arkitekter og kunstinstitusjoner nærmere hverandre og styrke den visuelle kunstformidlingen for skoleelever i DKS.

I mange år har Pikene på Broen jobbet med og utviklet kunsttilbud til barn og unge til DKS gjennom våre hovedsatsinger – prosjekt- og visningsrom Terminal B, festival Barents Spektakel, residencyprogrammet for kunstnere BAR International. Derfor er vi selvsagt spent på de nye kunstprosjektene som DKS-LAB skal fasilitere og resulteres i.

“Hensikten med initiativet er å gi barn og unge flere og bedre møter med den visuelle kunsten, ved å gi utøvere mulighet til å eksperimentere og få viktige erfaringer med å formidle til målgruppen før de lager programforslag til DKS”

Som vertsinstitusjon for DKS-LAB i 2021, er Pikene på Broen nemlig med på laget sammen med fantastiske kunstinstitusjoner landet rundt: Nordnorsk Kunstnersenter, Kunsthall Trondheim, Kunstbanken Hedmark Kunstsenter, Fotogalleriet og Oslo Kunstforening, Telemark Kunstsenter og Vestfold Kunstsenter, Rogaland Kunstsenter, Møre og Romsdal Kunstsenter, Bærum Kunsthall, Agder Kunstsenter og Kristiansand Kunsthall.

Vi gleder oss til det landsdekkende samarbeidet og nye spennende kunstprosjekter for barn og unge!

Sjekk ut Kulturtanken sin nettside for å finne ut mer om DKS-LAB.

Send this to a friend