MENU CLOSE

OPEN CALL – Kunstnere inviteres til å søke Pikene på Broens DKS-LAB

Er du kunstner og har en idé for et prosjekt til Den kulturelle skolesekken?
Da er dette noe for deg!

 

Pikene på Broen utlyser en open call og inviterer kunstnere til å søke om å få være med på vår DKS-LAB i Kirkenes i perioden 30. august – 3. september 2021!

DKS-LAB er et nytt landsdekkende nettverk av eksperimentelle plattformer for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken, som legger til rette for å gi kunstnere, kunsthåndverkere, designere og arkitekter bedre forutsetninger for å utvikle innhold til DKS-ordningen. Les mer om DKS-LAB her.

Vi ønsker å få søknader fra kunstnere som jobber med alle slags materialer og metoder. I våre prosjekter har vi arbeidet med alt fra klassisk tegning til lydkunst og performance.

 

Hva får du som deltaker?

Deltakerne vil få hjelp til å utvikle prosjekter gjennom å diskutere dem med andre kunstnere i LABen. De får spisset ideer, valgt metoder, utviklet formidlingen, beskrevet prosjektene og kommer langt på vei mot en ferdig produksjon. I løpet av samlingen tester vi ideene med barn i aktuelle aldersgrupper. Målet er å melde inn ferdige produksjoner til Den kulturelle skolesekken (DKS) via en felles søkeportal til Kulturtanken innen søknadsfristen 1. oktober.

Deltagere vil bli valgt ut på bakgrunn av innsendte forslag med prosjektskisser.

Pikene på Broen dekker reise og opphold i forbindelse med DKS-LAB.

 

Hva må søknaden din inneholde?

  • Navn, adresse, alder, telefonnummer, epost;
  • regional tilknytting;
  • kort prosjektbeskrivelse av idéen (produksjon og pedagogisk formidlingsopplegg ut ifra eget kunstverk eller kunstnerisk praksis), med lengde på ca. 350 ord.
  • bilde av kunstverk/skisse til konsept/prosjektbeskrivelse/skisser;
  • tenkt målgruppe/alderstrinn/alder til prosjektet ditt;
  • vedlegg: CV (med fokus på kunstnerisk praksis og eventuell pedagogisk erfaring).

 

Søknadsfrist: 15. juni 2021

Søknad sendes til ingrid@pikene.no og merkes med ”Søknad Testlab2021”. Alle spørsmål angående utlysninga og DKS-LAB kan rettes til Ingrid Valan:  ingrid@pikene.no, tlf. 48140395.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

DKS-LAB arrangeres i samarbeid med Kulturtanken og DKS Troms og Finnmark.

Send this to a friend