MENU CLOSE

OPEN CALL: DKS-LAB med Pikene på Broen

Er du kunstner og har en idé for et prosjekt til Den kulturelle skolesekken?

Da er dette noe for deg!

 

Pikene på Broen utlyser en open call og inviterer kunstnere til å søke om å få være med på vår DKS-LAB i Kirkenes i perioden 4. september – 8. september 2023 i Kirkenes.

DKS-LAB er et landsdekkende nettverk av eksperimentelle plattformer for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken, som legger til rette for å gi kunstnere, kunsthåndverkere, designere og arkitekter bedre forutsetninger for å utvikle innhold til DKS-ordningen.

Les mer om DKS-LAB her.

Vi ønsker å få søknader fra kunstnere som jobber med alle slags materialer og metoder. I våre prosjekter har vi arbeidet med alt fra klassisk tegning til lydkunst og performance.

 

Hva får du som deltaker?

Deltakerne vil få hjelp til å utvikle prosjekter gjennom å diskutere dem med andre kunstnere i LABen. De får spisset ideer, valgt metoder, utviklet formidlingen, beskrevet prosjektene og kommer langt på vei mot en ferdig produksjon. I løpet av samlingen tester vi ideene med barn i aktuelle aldersgrupper. Målet er å melde inn ferdige produksjoner til Den kulturelle skolesekken (DKS) via en felles søkeportal til Kulturtanken innen søknadsfristen 1. oktober.

Pikene på Broen dekker reise og opphold i forbindelse med DKS-LAB.

Dette gjør du for å søke:

  1. Last opp en søknad via dette skjema
  2. Send inn en utdypende prosjektbeskrivelse og CV (med fokus på kunstnerisk praksis og eventuell pedagogisk erfaring) til ingrid@pikene.no. Merk e-posten med ‘DKS-LAB [Ditt navn]’

Deltagere vil bli valgt ut på bakgrunn av innsendte forslag med prosjektskisser. 

Søknadsfrist er 15. mars 2023. 

Alle spørsmål angående utlysninga og DKS-LAB kan rettes til Ingrid Valaningrid@pikene.no, tlf. 48140395.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

DKS-LAB arrangeres i samarbeid med Kulturtanken og DKS Troms og Finnmark.

Send this to a friend