MENU CLOSE

Konsert med Inger Nordvik

fredag 12.november

20.00

“Det er sjelden man hører debutalbum av en slik kunstnerisk modenhet og som er så overbevisende” –Deutschlandfunk (DE)

Den nordnorske sangeren og pianisten Inger Nordvik har sin bakgrunn fra klassisk musikk, men som låtskriver har hun valgt å trekke inn elementer fra både folk, art-pop og jazz til det kritikere har beskrevet som et helt særegent musikalsk univers. I 2020 slapp hun debutalbumet ”Time”, skrevet og produsert både i Nord-Norge og Berlin. Låtene forener to sider av hennes musikalske personlighet; bakgrunnen i klassisk musikk og forkjærligheten for det melodiske, og en mer eksperimentell søken etter frihet, uforutsigbarhet og lek.

Med «Time» har hun allerede oppnådd flere milepæler, både her hjemme og i utlandet. I Tyskland ble hun plukket ut som ”én av ti artister vi har mest tro på i 2020” (Zitty og TipBerlin), og ”Time” ble kåret til ”Månedens Album” blant flere anmeldere. Om debuten skrev britiske Clash Magazine:

Inger Nordvik’s ’Lost’ er en uendelig vakker kreasjon (…) Med sin blanding av jazz- og folkemusikkelementer er albumet ’Time’ en enestående prestasjon.”

Denne høsten legger Inger Nordvik ut på turné, og for første gang kommer hun innom Kirkenes og Pikene på Broen! Med seg har hun selvsagt debutalbumet «Time», men også helt nyskrevne låter og en ny musikalsk makker, gitarist Torstein Slåen.

Velkommen til konsert på Terminal B!

Send this to a friend