MENU CLOSE

Kirkenesdagene på Terminal B

Velkommen til Kirkenesdagene på Terminal B! Vi har åpen utstilling hele uka, drop in-verksted for barn og omvisning i utstillingen! Ta turen innom oss gjennom uka!

 

Fugleverksted: Kom og bli kjent med de sjeldne fuglene i Sør-Varanger!

Terminal B har besøk av to kunstnere som fordyper seg i fuglelivet her i Sør-Varanger. Spesielt er de interessert i de fuglene som bor i Sør-Varanger om sommeren, og som flyr helt til Hellas om vinteren. Noen av disse fuglene er kjempesjeldne! Kom og lær mer om hva slags fugler som bor i Sør-Varanger og lag din egen fugl sammen med kunstnerne.

Drop in-verksted torsdag, fredag og lørdag (4.,5 og 6. august)

11:00-14:00 // Passer for alderen 8-12 år // Gratis

 

Utstilling og omvisning: KOR vi bor

I utstillingen KOR vi bor utforsker Susanne Hætta og Johan Sara jr. Finnmark og finnmarkingens sterke identitet gjennom lyd og billedkunst. Lørdag inviterer vi til omvisning i utstillingen med Susanne Hætta som forteller om utstillingen og prosjektet som den bygger på.

omvisning lørdag 5. august

13.00 // Drop-in // Gratis

 

Utstillingen KOR vi bor er åpen mandag-fredag 10.00 – 16.00 og lørdag 10.00 – 15.00.

Velkommen til Terminal B!

REBEL ARCHITECTURE LAB er et kunstkollektiv grunnlagt av arkitektene Alla Onopchenko (Ukraina) og Ioulia Eleftheriadou (Hellas), som jobber og bor i Oslo. De utforsker arkitektur, ofte ved å bruke performative og kunstneriske metoder. Det vesentlige ved deres arkitektoniske forskning er først og fremst å forstå konteksten og skape bånd til lokalsamfunnet de jobber i og med.

REBELs prosjekter foregår ofte i offentlige rom og fremhever vanligvis sosiale og politiske aspekter. Per nå har de opprettet og utviklet prosjekter i Ukraina, Hellas, Nord-Makedonia, Sverige og Norge.

Utstillingen KOR vi bor av Susanne Hætta og Johan Sara jr. har siste utstillingsuke under Kirkenesdagene.

Send this to a friend